Tietoa yrityksestä UG Motors Oy

UG Motors on kauppa sinulle joka harrastat nopeita japanilaisia moottoripyöriä.
Olet oikeassa paikassa, kun haluat järkihintaan hyviä varaosia.

UG:lta saat käytetyt osat nopeaan japanilaiseen moottoripyörääsi:
Meillä on purettuna on Kawasakia, Suzukia, Yamahaa ja Hondaa.
Tällä hetkellä varaosamme ovat noin 1995-2010 -mallisista prätkistä, 
mutta laajennamme koko ajan varastoamme eri ikäisillä ja -mallisilla muoviluodeilla.
Etsimme myös aktiivisesti niitä osia mitä asiakkaat toivovat.
Oma suora maahantuonti helpottaa vaikeimpienkin tapausten kanssa.

Meiltä saat myös uusiakin tuotteita, kuten Motulin öljyt ja muut kemikaalit, Hiflon öljynsuodattimet, NGK:n sytytystulpat ja huippuhyvät “Kukko”-pesuaineet, ja niin edelleen.
Uutta tarvikeosaakin löytyy.

Toimipisteemme sijaitsee Tuusulassa keskellä kaunista maaseutua ja hommia hoitaa kaksi työntekijää, molemmat moottoripyörä- ja autoharrastajia.

UG Motors Oy: Tietoja meistä

Tervetuloa UG Motors Oy: lle! Jos etsit korkealaatuisia varaosia kohtuulliseen hintaan, olet tullut oikeaan paikkaan. Olitpa ammattimainen pyöräilijä, moottoripyöräilijä tai vakiintunut keräilijä, myymälämme on avoinna sinulle.

Voit hankkia käytettyjä japanilaisen moottoripyörän osia täältä UG Motors Oy: ltä. Olemme purkaneet erilaisia ​​malleja Kawasakista, Suzukista, Yamahasta, Hondasta ja muusta. Tällä hetkellä varaosamme ovat suunnilleen vuosina 1995-2010, mutta työskentelemme nyt ahkerasti laajentaaksemme varastojamme uusilla malleilla ja vintage-tuotteilla.

Etsimme myös aktiivisesti asiakkaidemme pyytämiä osia. Erinomainen mekaanikkotiimimme hoitaa myös harvinaisimmat ja vaikeimmat tapaukset.

Moottoripyörien varaosien lisäksi tarjoamme myös moottoripyörillesi erilaisia ​​perusasioita, jotta varmistetaan niiden optimaalinen suorituskyky ja tehokkuus. Meillä on Motul-öljyjä, Hifloin-öljynsuodattimia, Nihon Gaishi Kabushikigaisha (NGK) -sytytystulppia, laadukkaita pesuaineita ja muuta.

Toimistomme sijaitsee Tuusulassa keskellä kaunista maaseutua ja sitä hoitaa kaksi työntekijää, molemmat ovat omistautuneita moottoripyöriä ja autoharrastajia. Ostamme tuotteitamme johtavilta valmistajilta Saksasta ja Japanista, jotka molemmat tunnetaan markkinoiden vertaansa vailla olevista autoteollisuuksistaan.

Voit käydä varastossamme ostamassa tuotteita suoraan tai voit tehdä tilauksen verkkokaupastamme. Myymälämme aukioloajat ovat joustavia, joten sinun ei tarvitse varata ajanvarausta. 

Voit ottaa meihin yhteyttä iltaisin ja viikonloppuisin. Varastomme on kuitenkin suljettu joka sunnuntai ja maanantai, ellei toisin mainita. Verkkokaupassamme on tällä hetkellä yli 2000 erilaista tuotetta. 

Suosittelemme, että hyödynnät suodatinasetuksia etsimäsi kohteen löytämiseksi. Jos sitä ei ole kaupassamme, voit lähettää meille viestin, jotta voimme hankkia tuotteen sinulle.

Paikallisia tilauksia varten meillä on halpa viikoittainen kuljetus Tallinnan satamaan, joten voit vain pudota alueen luo tilauksesi. Jos tämä ei ole mahdollista, voimme myös lähettää osat postitse haluamaasi paikkaan alueella. 

Jos haluat tilata kansainvälisiä tilauksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, jotta voimme sopia toimitushinnat maasi määräysten mukaisesti. Tällä tavalla voimme selvittää sinulle parhaat hinnat ja sopivan lähetysvaihtoehdon. 

Soita meille!

Kehotamme sinua ottamaan yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme ja varastostamme saatavissa olevista malleista. Jos sinulla on vaikeuksia määrittää tarkkoja osia, joita tarvitset moottoripyörällesi, mekaanikkomme ovat valmiita auttamaan sinua. 

Voit myös lähettää meille kysymyksiä autoista ja moottoripyöristä yleensä. Olemme iloisia voidessamme jakaa mielipiteitä muiden autoharrastajien kanssa!